HÍREK

Friss hírek, aktualitások, információk, blog bejegyzések, első kézből...

Budapest Bár a Parkban…

Mi már nagyon várjuk, hogy újra együtt zenélhessünk sok-sok embernek egy jó nagy helyen! ? Szeptember 23-án Budapest Bár 1000. koncert lesz a Budapest Parkban:-)
Ha megteheted, gyere??❤️?

Részletek

Karantén konyha videók

Tudjátok, most a Villányi borvidék csodálatos, Palkonya nevű falujában lakom gasztronómus-borász párommal, Pauli Zolival, akivel az Együtt mEgyünk című gasztroművészeti vlogunkat mindig Magyarország legszebb
helyein forgatjuk. Önkéntes karanténünk alatt recept videókat készítettünk Nektek, melyeket megtekinthettek youtube csatornánkon is.

Részletek

Karantén konyha 2.0 -Sváb sufnúdli

Együtt mEgyünk-Karantén konyha 2.0

Ahogy ígértük, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újabb főzős videóval és egy nagyon könnyű, otthon is simán elkészíthető recepttel, a sváb sufnudlival jelentkezünk. )

Részletek

Együtt mEgyünk 5. rész – Kalóz Strandbisztró Fövenyes

Folytatjuk a balatoni vlogsorozatunkat. A következő állomásunk Fövenyes, ahol egy cuki családdal, Nikivel, Attilával a Kalóz strandbisztró megálmodóival beszélgettünk a strand gasztronómiáról és rengeteg érdekes dolgot meséltek el nekünk erről. Gyertek velünk, Együtt mEgyünk!❤️ Vera&Zoli

Részletek

Együtt mEgyünk 4. rész – Hableány Badacsony

Együtt mEgyünk ezúttal a Balatonra. Legújabb 6-részes vlog sorozatunkban bemutatjuk kedvenc balatoni helyeinket, valamint szuper új helyeket fedezünk fel. Ebben a részben a Laposa család badacsonyi főhadiszállásán a Hableányban jártunk. A következő részben pedig strandra megyük, irány a Kalóz strandbisztró Fövenyesen! A balaton minden évszakban csodás, fedezd fel! #együttmegyünk

Részletek

Márciusban ismét kiskoncert, vendégem Dés László

Elindult a jegyértékesítés a soron következő Kiskoncertek, Nagy Borélmények című közös rendezvényünkre, ami március 26-án lesz újra a Haris Parkban!

Zenész vendégünk, Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzője, jazz zenésze, előadóművésze: Dés László

Részletek

Egy álom valóra vált…

Kiskoncertek-Nagy borélmények képsorozata Boldog Ati jóvoltából. Az álmok valóra váltak és az, ami csak gondolat szintjén keringett bennünk, most életre kelt és sok ember lelke és teste is jóllakott belőle. Budai korabeli bisztró, kellemes ízek, finom borok, lélelkből áradó, minőségi zene, lelkes zenészek, szép emberek igényes helyen.

Részletek