HÍREK

Friss hírek, aktualitások, információk, blog bejegyzések, első kézből...

Karantén konyha 2.0 -Sváb sufnúdli

Együtt mEgyünk-Karantén konyha 2.0

Ahogy ígértük, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újabb főzős videóval és egy nagyon könnyű, otthon is simán elkészíthető recepttel, a sváb sufnudlival jelentkezünk. )

Részletek

Együtt mEgyünk 5. rész – Kalóz Strandbisztró Fövenyes

Folytatjuk a balatoni vlogsorozatunkat. A következő állomásunk Fövenyes, ahol egy cuki családdal, Nikivel, Attilával a Kalóz strandbisztró megálmodóival beszélgettünk a strand gasztronómiáról és rengeteg érdekes dolgot meséltek el nekünk erről. Gyertek velünk, Együtt mEgyünk!❤️ Vera&Zoli

Részletek

Együtt mEgyünk 4. rész – Hableány Badacsony

Együtt mEgyünk ezúttal a Balatonra. Legújabb 6-részes vlog sorozatunkban bemutatjuk kedvenc balatoni helyeinket, valamint szuper új helyeket fedezünk fel. Ebben a részben a Laposa család badacsonyi főhadiszállásán a Hableányban jártunk. A következő részben pedig strandra megyük, irány a Kalóz strandbisztró Fövenyesen! A balaton minden évszakban csodás, fedezd fel! #együttmegyünk

Részletek

Márciusban ismét kiskoncert, vendégem Dés László

Elindult a jegyértékesítés a soron következő Kiskoncertek, Nagy Borélmények című közös rendezvényünkre, ami március 26-án lesz újra a Haris Parkban!

Zenész vendégünk, Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzője, jazz zenésze, előadóművésze: Dés László

Részletek

Egy álom valóra vált…

Kiskoncertek-Nagy borélmények képsorozata Boldog Ati jóvoltából. Az álmok valóra váltak és az, ami csak gondolat szintjén keringett bennünk, most életre kelt és sok ember lelke és teste is jóllakott belőle. Budai korabeli bisztró, kellemes ízek, finom borok, lélelkből áradó, minőségi zene, lelkes zenészek, szép emberek igényes helyen.

Részletek

Storyban vagyok…

Szóval… Ha pár évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy egy hetilap kampányarcaként fogok megjelenni, valószínüleg jót nevetek rajta.
Az elmúlt időszakban a Storyval való közös munkáink nagyon jó hangulatban teltek.
Támogatom ezt a hozzá(m)állást

Részletek

Fantasztikus koncerttel indul az év! Vendégem: Balázs Fecó!

Kiskoncertek, nagy borélmények, mennyei vacsora, borkóstoló és egy velünk, közösen eltöltött este január 23-án, gyönyörű helyszínen, a budai Haris Parkban!♥️

Újabb csodálatos estünk lesz, melyre ezúttal sztárvendég is érkezik.  Ez a következő most már nagyszabásúnak mondható, mégis ügyelünk arra, hogy megőrizze intimitását az esemény, amire már nagyon készülünk kedvesemmel, a gasztronómus-borász Pauli Zolival!

Részletek