HÍREK

Friss hírek, aktualitások, információk, blog bejegyzések, első kézből...

Konyhafőnök VIP – RTL

Na, Kedveseim! Ez egy érzelmi hullámvasút, téboly, full koncentráció, pozitív stressz szövetség, megannyi tanulás, sok-sok lecke, önismereti tréning, humorbomba, sírva nevetés, égési sérülés, lélektunning és nem utolsó sorban, gasztro utazás lesz.
Dráma? Kapsz belőle bőven!
Részletek

Nissan faces-Avagy a Nissan Jóakarat társasága

Nissan faces-Avagy a Nissan Jóakarat társasága idén arra vállalkozott, hogy a következő hetekben, városokat járva kioszt tízezer adag ételt a nehéz sorsú emberek között. Tudjuk, hogy egy tál ételtől nem oldódik meg ezeknek az embereknek az élete, de hiszünk abban, hogy lélekmorzsákkal, egy mosollyal, egy jó szóval, a kedvességgel a világ előre haladhat és valamiféle változás jöhet létre. Bolond dolog, hogy én még hiszek ebben, ugye?

Részletek

Akusztik – Tóth Vera (M2 Petőfi TV)

Tóth Vera a csodálatos Balaton-felvidéki Tapolcán született 1985-ben. Egészen fiatal korától dolgozhatott Horváth Charlieval, Demjén Ferenccel, Somló Tamással, Balázs Fecóval és nagyon sok legendás zenésszel. Ezeket az ismeretségeket Rózsa Istvánnak, az első producerének köszönheti. Négy lemeze jelent meg eddig. Énekelt már Sting, Lenny Kravitz előénekeseként, zenél a Budapest Jazz Orchestrával együtt is…

Részletek

SisterAct(óber) & the Boys – Palkonya

Ilyen volt hétvégén a Sister Act&The Boys estünk a Palkonyha gasztroteraszán Tóth Gabival, Krausz Gáborral és Pauli Zoltánnal. Itt az újabb Együtt mEgyünk vlogbejegyzésünk róla, ami maximálisan átadja az est hangulatát.

Részletek

Itt az idei első vlog videónk

Végre, újra Együtt mEgyünk videót forgathattunk, ami azt jelenti, hogy beindult az élet. Többször beszámoltunk már arról, hogy saját bormárkánk lett Gyémánt névvel, melynek első ékkövét a múlt hétvégén mutattuk be nálunk, Palkonyán, a PalKonyha, Panzió, Speiz gasztro teraszán, ünnepélyes keretek közt, egy csodálatos borvacsorával, ahol a Pálffy – Köveskál borait szolgáltuk fel a fogásokhoz, a végén pedig egy Tóth Vera Quartet koncerttel koronáztuk meg az eseményt.
Újra annyit tudok csak mondani, hogy gyertek velünk, Együtt mEgyünk! 🙂

Részletek

Örömzenélés…

Fábry show, Proud Mary (LIVE) feldolgozás nagy zenekarra, Tóth Vera, Pásztor Anna, Vitáris Iván és a Budapest Jazz Orchestra. Ilyen mikor áramlik a zenergia! Hallgassátok szeretettel.
Részletek

Tóth Vera GYÉMÁNT – exkluzív borválogatás

2021-ben GYÉMÁNT néven egy exkluzív borválogatás sorozattal jelentkezük. Boraink a Balaton felvidék és a Villányi borvidék tengelyen készülnek. Örömmel adok hírt arról, hogy a borválogatás első ékkövét május 29-én egy exkluzív vacsoraest alkalmával mutatjuk be Palkonyán.
Részletek

Új év, új dal!

Önmagunk megtalálásához hosszú út vezet… Erről énekelek az új dalomban. Szerelmek, rossz-jó döntések, elképzelések, megfelelések, kényszerek és szenvedések tükrén át érkeztem meg a mostani Verához.
Részletek

Pécs most csendes…

Pécs most csendes címet kapta ez a videó.
Bemutatja ennek a gyönyörű városnak azt az arcát, amikor minden nyugodt, meghitt és a félelmet a bizakodás, a béke váltja fel…
Részletek