HÍREK

Friss hírek, aktualitások, információk, blog bejegyzések, első kézből...

Itt az idei első vlog videónk

Végre, újra Együtt mEgyünk videót forgathattunk, ami azt jelenti, hogy beindult az élet. Többször beszámoltunk már arról, hogy saját bormárkánk lett Gyémánt névvel, melynek első ékkövét a múlt hétvégén mutattuk be nálunk, Palkonyán, a PalKonyha, Panzió, Speiz gasztro teraszán, ünnepélyes keretek közt, egy csodálatos borvacsorával, ahol a Pálffy – Köveskál borait szolgáltuk fel a fogásokhoz, a végén pedig egy Tóth Vera Quartet koncerttel koronáztuk meg az eseményt.
Újra annyit tudok csak mondani, hogy gyertek velünk, Együtt mEgyünk! 🙂

Részletek

Örömzenélés…

Fábry show, Proud Mary (LIVE) feldolgozás nagy zenekarra, Tóth Vera, Pásztor Anna, Vitáris Iván és a Budapest Jazz Orchestra. Ilyen mikor áramlik a zenergia! Hallgassátok szeretettel.
Részletek

Tóth Vera GYÉMÁNT – exkluzív borválogatás

2021-ben GYÉMÁNT néven egy exkluzív borválogatás sorozattal jelentkezük. Boraink a Balaton felvidék és a Villányi borvidék tengelyen készülnek. Örömmel adok hírt arról, hogy a borválogatás első ékkövét május 29-én egy exkluzív vacsoraest alkalmával mutatjuk be Palkonyán.
Részletek

Új év, új dal!

Önmagunk megtalálásához hosszú út vezet… Erről énekelek az új dalomban. Szerelmek, rossz-jó döntések, elképzelések, megfelelések, kényszerek és szenvedések tükrén át érkeztem meg a mostani Verához.
Részletek

Pécs most csendes…

Pécs most csendes címet kapta ez a videó.
Bemutatja ennek a gyönyörű városnak azt az arcát, amikor minden nyugodt, meghitt és a félelmet a bizakodás, a béke váltja fel…
Részletek

SisterAct & The Boys – Palkonyha dupla koncert

A Tóth lányok, Gabi és Vera már sokszor énekeltek együtt a színpadon és rendszerint hatalmas hangulatot varázsoltak. Egy kis babázós szünet után visszatért a Sister Act akusztikus műsor formájában a Tóth Vera Quartet kíséretében.

Krausz Gábor és Pauli Zoli főzött, Vera és Gabi pedig egy közös kiskoncertet adott a Palkonyha pódium színpadán. Ötfogásos vacsorával, borkóstolóval egybekötött varázslatos két este volt, ahol nemcsak a test, de a lélek is jóllakott.

Részletek

Nissan márkanagykövete lettem

Óriási öröm ért a mai napon, hiszen a Nissan márkanagykövete lettem és mától egy csodálatos, vadiúj X-Trail crossoverrel róhatom az utakat. Elképesztő a Nissan csapata, hihetetlen tenni vágyással, hitvallással, hivatástudattal. Na ebbe csöppentem én bele…

Részletek