Fantasztikus koncerttel indul az év! Vendégem: Balázs Fecó!

Nagy örömmel és várakozással adunk hírt a KIS koncertek NAGY bor élmények sorozatunk soron következő állomásáról. Az eddigi események sikerén fellelkesülve, a koncepciót tovább finomítva ismét egy varázslatos íz-utazásra invitálunk Benneteket január 23-án, egy új csodás budai helyszínre a Haris Parkba. Sztárvendégem Balázs Fecó lesz!

Januári rendezvényen a kiváló borok mellett kiemelt szerepet szánunk a gasztronómiának. Vendég borászunk mellett immár vendég séfet is köszönthetünk az eseményen. Szeretnénk a rendezvény sorozat exkluzivitását megtartani, így igen korlátozott számban nyitjuk meg a belépőjegy vásárlás lehetőségét.

BORKÓSTOLÓ: VENDÉGÜNK A ST. ANDREA PINCÉSZET EGER Az esemény vendég borásza ezúttal Lőrincz György (St. Andrea Pincészet) lesz, aki egyenesen Egerből érkezik hozzánk csodálatos boraival. Az országosan és nemzetközileg is magasan jegyzett pincészet exkluzív borválogatását kötetlen keretek között kóstolhatja majd a közönség a koncert előtt.
GOURMET BOR FALATOK A borok mellé a házigazda Haris Park különleges gourmet bor falat válogatással készül, melyet egy pezsgős fogadás alkalmával a VIP belépőjegyet vásárló kedves vendégeink számára biztosítunk majd.

STÍLUSOS VIDÉKI GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY A FŐVÁROSBAN, AVAGY EXKLUZÍV GOURMET BORVACSORA A KONCERT ELŐTT Egy régi álmunkat valóra váltva, - miszerint vendég művészeket-, borászokat, és séfeket fogadunk az rendezvény sorozat alkalmával – örömmel adunk hírt arról, hogy elfogadta meghívásunkat az eseményre Macsinka János az egri Macok Bisztró séfje, aki két emblematikus Macok fogást hoz el Budapestre a vacsora alkalmával. A St. Andrea borokra hangolt másik két fogást Schmiedt Patrik a Bobo Étterem konyhafőnöke álmodja majd tányérra. A köszöntő fogást Pauli Zoli (PalKonyha Panzió Speiz) és Vera közösen kínálja majd a közönségnek.

AZ EXKLUZÍV ESEMÉNYRE HÁROM BELÉPŐJEGY VÁSÁROLHATÓ
Koncertbelépő Borkóstolóval: 9.900,- Tartalmazza a koncert belépőt, és a borkóstolót. Kapunyitás 19:30, koncert kezdés 20:30

VIP Koncertbelépő Borkóstolóval Borfalatokkal: 14.900,- Tartalmazza a koncert belépőt rezervált VIP-helyekkel a színpad közeli szektorokban, borkóstolót, pezsgős fogadást gourmet bor falatokkal a koncert előtt Kapunyitás: 19:00, koncert kezdés 20:30

VIP Koncertbelépő Gourmet Borvacsorával: 29.900,- ELFOGYOTT! Tartalmazza a koncert belépőt rezervált VIP-helyekkel a színpad közeli szektorokban, az 5-fogásos gourmet borvacsorát borokkal kísérve. Kezdés 18:00-kor pontosan, koncert kezdés 20:30
FIGYELEM KORLÁTOZOTT FÉRŐHELYEK! A koncertet követően kötetlen beszélgetésre, borozgatásra van lehetőség a Haris park kínálatából. A belépőjegy ezt a fogyasztást már nem tartalmazza.
Gyertek velünk, varázslat lesz!

About the author: Vera Tóth

Leave a Reply

Your email address will not be published.